Politikutveckling med Joakim Larsson och Cecilia Brinck

Varmt välkommen den 12 oktober 18.00 till en kväll med politikutveckling hos Kungsholmsföreningarna där vi gästas av moderaterna i Stockholms stads borgarråd Joakim Larsson och Cecilia Brinck. Ämnena för kvällen är stadsbyggnad, lokalmiljö och trafik. Vi startar 17.30 med ett mingel där vi bjuder på ost, kex och dryck. Anmälan sker genom mailadress utbpakungsholmen@moderat.se eller genom facebookevenemanget.

I Stockholms stad har nya moderaterna påbörjat ett arbete med att utveckla partiets politik för att möta stadens framtida utmaningar och börja forma vår politik mot valet 2018. För att alla våra medlemmar ska få chansen att bidra till Moderaternas politikutveckling har vi arrangerat två kvällar med politikutveckling. Den 12 oktober arrangerar vi vårt tredje och sista politikutvecklingstillfälle för året med ämnena stadsbyggnad, trafik och miljö. Vi har bjudit in Moderaternas vice gruppledare i stadshuset tillika ordförande för politikutvecklingsgruppen för stadsbyggnadsfrågor Joakim Larsson och borgarrådet Cecilia Brinck som är ordförande för trafik och miljögruppen. Vi startar kvällen 17.30 med ett trevligt mingel där vi bjuder på ost, kex och dryck och därefter kommer Joakim och Cecilia att presentera sina gruppers arbete så här långt och därefter kommer vi att ha diskussion i smågrupper där Joakim och Cecilia deltar. En sekreterare i varje grupp kommer att anteckna och därefter ser vi till att våra idéer och synpunkter sänds till arbetsgrupperna som en resurs i deras fortsatta arbete.

Detta är vår möjlighet att bidra med egna tankar och vårt Kungsholmsperspektiv till arbetet för Moderaterna i Stockholms stad.

Varmt välkommen!