Kampanj 24 oktober

Käre medlem,
Vi tycker alla det är sorgligt att vi förlorat valet till Stadshuset, men nu är det som det är. För att muntra upp oss och alla de som faktiskt röstat på oss ska vi kampanja kommande fredag den 24 okt. FN-dagen. Vi är trots allt största parti i Stockholms Stadshus. Vi ses vid T-stationen Fridhemsplan uppgång Drottningholmsvägen kl 07.30 sedan fördelar vi oss på stationerna mot Kristineberg och uppgången Västermalmsgallerian. Vi ska dela ut reflexer till alla som vill ta emot med ett litet kort där texten är följande: TA HAND OM DIG I HÖSTMÖRKRET – VI KOMMER TILLBAKA 2018 Hälsningar Moderaterna Kungsholmen.
Vårt systerparti på Kungsholmen kampanjar samtidigt som oss vid T-stationen Rådhuset vid de två uppgångarna en mot Hantverkargatan/ Kungsholms Kyrka och den andra vid Polishuset/Landstingshuset. Förhoppningsvis kommer även Essingen att deltaga vid busshållplatsen vid sista brofästet till Kungsholmen. 
Väl mött den 24 oktober kl 07.30 Fridhemsplans T-station. Nu startar vi resan mot 2018 då vi ska vara tillbaka i majoritet i Stadshuset.
Glada M-hälsningar
Britt Tryding
Val-& kampanjledare
St Görans moderaterna