Medlemsmöte med Beatrice Ask och rundvandring i Rådhuset

S:t Göransmoderaterna vill inbjuda dig till vårt nästa medlemsmöte tisdag 19 maj där vi kommer att ge våra medlemmar chansen att få en exklusiv rundvandring i Rådhuset som avslutas med en talarkväll med justitieutskottets ordförande Beatrice Ask. Rundvandringen guidas av Rådman Henrik Lagergren som tar oss med till delar av huset som allmänheten inte har tillgång till. Bl.a. Magistratsalen med en fantastisk tavelsamling. Denna vandring startar kl 16: 30 vi möts i receptionen av Rådhuset, Scheelegatan 7, senast 16:25.

Har du inte möjlighet komma från början så sker ett andra insläpp klockan 17.30 vid nämndemannaingången. Ingången ligger på baksidan av högra sidan av huset vid fontänen. Britt Tryding kommer att släppa in dig och du kan ansluta till dig.

Sista chansen att komma och lyssna på Beatrice Ask och mingla med lite vin och ost är kl 18.20 då vi har ett tredje insläpp vid nämndemannaingången.

Behöver du hjälp att hitta eller har andra frågor så är vår kontaktperson för kvällen Britt Tryding som nås på 070 – 687 32 97.

Övriga frågor hänvisas till utbildningsansvarig Arin Karapet som nås på 073-504 07 79.

Anmälan sker genom utbpakungsholmen@moderat.se eller genom Facebook-evenemanget.