Medlemsmöte och kampanj med Iréne Svenonius

Moderaterna på Kungsholmen tillsammans med Moderaterna på Södermalm vill härmed bjuda in dig till kampanj och medlemsmöte den 23 januari i landstingshuset med Iréne Svenonius, nytt moderat finanslandstingsråd i Stockholms läns landsting.

Aktiviteten består av två delar:
– Kampanjen startar 17.30, vi möts vid busshållplatsen utanför landstingshuset och delar därefter upp oss och kampanjar vid Rådhusets T-bana och Kungsholmstorg och återsamlas 18.15 i landstingshusets reception.
– Medlemsmötet då Iréne talar startar 18.30 i Stockholmssalen, plan 2, landstingshuset. Kommer du enbart på medlemsmötet, gå då direkt till receptionen där du är föranmäld hos vakten och ta hissen till plan 2.

Den 1 januari tillträdde Iréne Svenonius som nytt finanslandstingsråd och ledare för det största Alliansstyrda parlamentet i Sverige. Vi vill nu ge alla medlemmar en möjlighet att redan under Irénes första månad höra om hennes syn på Stockholmsregionens utmaningar, regeringens stockholmsfientliga politik och hennes prioriteringar som nytillträtt finanslandstingsråd. Iréne har en bakgrund både som egenföretagare och tjänsteman. Under åtta års Alliansstyre var hon stadsdirektör i Stockholms stad och utsågs 2013 till välfärdens viktigaste kvinna i Sverige.

Anmälan sker via Facebook eller genom utbpakungsholmen@moderat.se

Varmt välkomna!