Moderaternas födelsedagskampanj

Den 17 oktober 1904 lades grunden till dagens moderna partiorganisation, när en grupp högerriksdagsledamöter tog initiativet till bildandet av ett nytt parti: Allmänna Valmansförbundet. Genom åren har Moderaternas arbete och ideologiska syn präglats bl.a. av visionen om det öppna samhället och den enskilda människans valfrihet.

Idag har Sverige en svag regering som inte förmår att hantera de utmaningar landet står inför och i stadshuset är Socialdemokraternas oförmåga att ta ansvar för Stockholms ekonomi är djupt oroande. Det är tydligt att Moderaterna idag mer än någonsin behövs i svensk politik. S:t Göranmoderaterna kommer därför att ge oss ut för att uppmärksamma Moderaternas bemärkelsedag med en födelsedagskampanj då vi bjuder kungsholmsborna på tårta, ballonger och ett nytt kampanjmaterial där vi visar upp vårt alternativ till det rödgröna vanstyret i staden och riksdagen.

Vi ses måndagen den 17 oktober kl. 07.30 vid Västermalmsgallerian/Fridhemsplans T-bana. Kontaktperson är Annelie Stiglund (072-3884255).

Varmt välkomna!
Styrelsen för S:t Göransmoderaterna