Utbildningskväll med Michaela Fletcher och Kristina Axén Olin

Kära Medlemmar, snart händer det!
Varmt välkomna till andra kretsens tredje utbildningskväll med Michaela Fletcher och Kristina Axén Olin den 6 november.
”Att vara värdiga väljarnas förtroende inför kommande val”
Vi är glada över att kunna bjuda in er till en live och spännande föreläsningskväll på Blasieholmen med två av Moderaternas framstående politiker, kommunstyrelsens ordförande i Österåker och förbundsordförande Stockholms län, Michaela Fletcher och riksdagsledamoten och kultur– och idrottspolitiska talesperson i kulturutskottet, Kristina Axén Olin.
Michaela och Kristina berättar om sina långa och mångfacetterade politiska erfarenheter inom sina tidigare och nuvarande uppdrag och delar med sig av tips och pepp för oss medlemmars fortsätta arbete med att sprida goda exempel och inspiration till framgångsrikt kampanjande så att vi kan nå återta Moderaterna starka position inom svensk politik.
Michaela och Kristina har tillsammans en imponerande erfarenhet och vision för Sverige. Vi ser fram emot att höra deras tankar om hur Moderaterna kan nå sitt mål att vara Sveriges största parti. Hur vänder vi det senaste valresultatet 2024 och åter blir det självklara partiet för den borgerliga väljaren?
Detta är en unik möjlighet att lära av två av Sveriges mest framstående politiker och att få inspiration för att sprida goda exempel och arbeta för en starkare Moderat framtid.
Vi ser fram emot att träffa er och tillsammans utforska vägen framåt för Moderaterna.
Tid: Måndag 6 november från kl. 18.30 (talarna börjar kl. 19.00)
Plats: Moderaternas hus på Blasieholmsgatan 4A
Anmälan via Facebook.
Varmt välkommen!
Bromma-, Kungsholms-, S:t Görans, och Essingemoderaterna