Vårkampanjer

Kampanja med S:t Göransmoderaterna i vårsolen!
Våren är äntligen här på riktigt! Och vad passar bättre än att njuta av det vackra vårvädret utomhus?! Inom den närmsta tiden så passar vi på att riva av två kampanjer, bägge utomhus. Dels är det lyssnakampanjen den 28/4, och dels är det deklarationskampanj 2/5.

Nedan följer beskrivningar för bägge kampanjer:

Lyssnakampanjen 28/4

På lördag (28/4) kampanjar S:t Göransmoderaterna på ett annorlunda vis. Istället för att berätta ligger fokus på att lyssna. Just särskilt de mjuka frågorna ligger i fokus för dagen då vi ska fördjupa våra kunskaper om barnomsorgen – detta genom samtal med småbarnsföräldrar på Kungsholmen.
Temat för denna kampanjlördag tillhör den större ”lyssna och förnya” inriktningen som syftar till insikter i välfärdsfrågor genom lyssnande. Målgruppen för lördagens kampanj är småbarnsföräldrar och deras barn. Dessa möter vi i hjärtat av Kungsholmen, i Kronobergsparken där vi siktar på många trevliga samtal.
Då detta är en kampanjform som för vissa/många kan vara ovan kommer vi samlas 11.45 på Thelins konditori på S:t Eriksgatan 43 för att där ha en gemensam genomgång.

Skattekampanjen 2/5

Nu är det snart dags lämna in sin deklaration om man inte redan har skickat in den via Internet. Vi moderater kommer som vanligt att den 2 maj kampanja utanför Skatteverkets lokal på Söder (Magnus Ladulåsgatan 67) mellan kl 16.00-20.00.
Hoppas du har möjlighet vara med på något av de fyra (4) entimmarspassen. Det brukar vara mycket trevligt vi bjuder på kaffe med kaka och försöker värva nya medlemmar med ett roligt vykort. Texten är: Vill du vara med och påverka nästa års deklaration?
Varmt välkommen den 2 maj någon gång mellan 16.00-20.00.